Markalar, üreticiler > Hornby Group (Hornby, Lima, Rivarossi, Jouef, Arnold, Electrotren)

lima

<< < (3/4) > >>

de11000:

--- Alıntı yapılan: bülent aydoğan - Ocak 05, 2007, 19:57:36 ---    Gürcan bey çok güzel görünüor müstakbel setiniz güle güle kullanın..


--- Alıntı sonu ---

Bülent Bey çok teşekkür ederim,sağolun  :)

agulday:
alpus bey ben seti kaza yapmış bir loko ve vagonları olarak tali bir hatta bekletirdim biraz oynama yaparak geçmiş olsun

bülent aydoğan:
sayın alpus yanık tren dioraması yapın bunlarla kahve ve siyah mat boya ile..14 metal dingilede talibim hem size 14 plastik dingil yollarım olmazmı.. ;) atmayın yani

Harun:

--- Alıntı yapılan: de11000 - Ocak 05, 2007, 16:20:51 ---Bülent Bey,Lima'yı çok severim..Hem Avrupa,hem de Amerika tipi modelleri eşit ağırlıkla kolayca bulunuyor..Lakin son zamanlarda,eğer bir yanlışım yoksa,Hornby aldıktan sonra tamamen Class bilmemkaç tipi İngiliz modellerine yöneldi..

--- Alıntı sonu ---

Selam,

Bir yanlışı düzelteyim. Hornby bu firmaları satın aldı ama İngiliz trenlerini yaptırmak için değil. Pazarını büyütmek ve kendi yapmadığı tren modellerinden de satabilmek için. Her firma kendi yaptığı tarzda modelleri yapmaya devam ediyor. Zaten Hornby bunları satın aldığında kaliteyi arttırmak ve genel politikaları belirlemek dışında bir şey yapmıyor. Öyle ki biz Lima, Rivarossi almak için gene İtalya'daki Lima'dan, Electrotren için İspanya'dan ve Jouef içinse Fransa'dan ithalat yapmak durumundayız. Ancak avantajımız distribütör fiyatları ile satın almamız. Haliyle bu Türkiye'deki meraklıların da avantajı.

Ancak siz de haklısınız piyasada böyle söylentileri yayıp ortalığı bulandırmak isteyenler var.

Selamlar,

Harun

de11000:
Harun abi haklısınız,bu duruma ben yüzeysel baktığım için bu şekilde gördüm,ayrıntıları şimdi öğrendim,bu açıdan bakınca fikrim değişti diyebilirim,ayrıntılı bilgi için çok teşekkürler..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git