0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abdurrahman bey,Bildiğim kadarıyla boyanan ürünler genellikle daha üst düzey maketçilere yönelik ve daha fazla detay içeriyorlar. Aslında boyayarak kendinize özgü bir vagon elde etmek daha çok keyif verecektir. Tabi ki Harun bey boyama setlerinden ve enamellerden de ithal edecektir (belki de vardır, ben bu konularda bazen uyuyorum).
kamil bey sizinle aynı fikirdeyim boyamayı kendiniz yapıyorsunuzancak ben bir noktanın altını çizmek istiyorumbunların hepsinde kargo aksesuarları varki neredeyse her biri vagon fiatının yarısı edervagon fiatındaki VAT dahil olduguna gore Harun bey burada aynı fiata satabilirsebence çok iyi bir alternatif en çokda ITULU okan a yarayacaktır.Harun bey bu arada dahil oluyor demişsiniz ama dahil olmuş satış fiatı bile koymuşlarkuplorleride markline uyumlusaygılar a.usta
harun bey öncelikle Erzurumdan 10 yasındaki ahmet kardesimiz size ugradıysa baska sloganla yer degistirmenizrica..hieco ile ilgili bilgi verebilirmisiniz? alman kokenli bir firmamı sadece yuk vagonumu yapıyorlar?aksesuar üretiyorlarmı v.ssaygılarımla a.usta