Model Trenciler Forumu > Yarışmalar

Teoman Bey'in Katkılarıyla Çiğli İstasyonu Sticko-Rama Projesi

<< < (2/8) > >>

SERHATPA:
Harun Bey,

  Çiğli istasyonu tamamen bitince, bir  tanede ben istiyorum.

                                                     Serhat,

ihsan:
Harun bey Merhaba
Perdelerin asimetrik oluşu iyi düşünülmüş.
Bacaları benmi göremedim?
SYGLR

İlyas Şıklar:
Harun Bey emeklerinize sağlık, Teoman Bey size de her zamanki gibi sonsuz teşekkürler. Bu proje benim gibi yeteneksizler için biçilmiş bir kaftan. Sıraya beni de yazabilirsiniz...

Teoman Kardaşlar:

--- Alıntı yapılan: Obiwan - Haziran 07, 2007, 15:02:14 --- sticko-rama da eskitme nasıl yapılabilir, nasıl durur, Teoman bey düşüncelerinizi rica edelim.

--- Alıntı sonu ---

Okan bey, stico-rama malzemesi üzeine kuru pastelle eskitme yapılabilir. Harun bey sağolsun kiremitler üzerine gerekli eskitme -kirletmeleri yapmış. İsteğe bağlı olarak burada da ilave çalışmalar yapılabilir.

Harun beyin çalışması tamamlandıktan sonra, maket üzerinde inceleme yapılıp, eskitme örneği yapılarak sizlerle bu çalışmayı paylaşamak daha doğru olabilir.

Harun beyin bir kez daha eline sağlık çok güzel bir çalışma gerçekleştirmiş. Köşe, kapı ve pencere taşlarına gölge vererek 3 boyutlu bir görünüm kazandırmış.

Saygılar
Teoman Kardaşlar

mali87:
    Harun bey gerçekten güzel bir fikir çok teşekkürler.Bu projeyi bir hafta önce yapsaydınız keşke bizde uğraşmazdık nede güzel olurdu.Mukavva gerçekten işlemsi zor bir materyel ama azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz.Sonuçta güzel bir istasyon yapmaya çalıştım ben bu ömrü hayatımdaki ilk çalışmam inşallah başarılı olmuşumdur.Önemli olan birşeyleri yapıp destek olmak en önemlisi bu.Tekrar Sticko-Rama oluşumundan dolayıda terar çok teşekkürler.Emegi geçen tüm arkadaşları kutlarım,sevgi ve saygılarımla.

    mali....

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git