Model Trenciler Forumu > Yarışmalar

Teoman Bey'in Katkılarıyla Çiğli İstasyonu Sticko-Rama Projesi

<< < (8/8)

Teoman Kardaşlar:
Turhan Çakır bey, merhabalar.

Size özel mesajdan telefonumu bildiriyorum.
İstediğiniz zaman benimle irtibata geçebilirsiniz.

Saygılar
Teoman Kardaşlar

tuyanaga:
Merhabalar,
açıkçası nerden başlasam bilemiyorum. hepinize ayrı ayrı, tek tek teşekkür etmek istedim özel mesaj göndererek. bir sorunu çözemedim. özel mesaj gönderme sayfasında güvenlik kodu onaylama (Verification:) kısmında bir kod görünmüyor. defalarca denedim fakat birtürlü kod olmadan mesajları gönderemedim. Bu yüzden sizlere buradan teşekkür iletisi yazıyorum.
Sn. Haldun abi, Sn İhsan Bey ve Sn. Teoman Bey; beni aranıza bukadar çabuk kabul etiğiniz için, bana yazdığınız güzel cevaplar için ve İhsan bey hediye teklifiniz için çok teşekkür ederim.
Bana inanın, bu güzel dünyada dostluklar, fikir alışverişleri, ortak çalışmalar vs. için elimden gelen her türlü çabayı büyük bir azimle sarf edeceğim. Yalnz bir süre için sanal hayatta sizlerle görüşüp fikir alışverişi vs. ve evimde çiğli istasyonu modeli dışında fazla yapabilecğim bişey yok. ama yalnızca bir süreliğine. Çünkü iki ay evvel bacağımdan ciddi bir ameliyat oldum. o günden bu yana istirahatteyim ve bu uzun bir süre daha devam edecek gibi. Ama ben buradan, evimde pc başından sizlerle diyalog kurmaya, elimden gelebilen her şeyi yapmaya hazırım.

Sn. İhsan Bey; Hediye teklifiniz için size ayrıca teşekkür ederim. özel mesaj gönderemediğim için açık adresimi yazamadım. profilinizdem mail adresine bakmak istedim fakat "buna yetkiniz yok" uyarısı aldım. Benim mail adresim "turhancakir2203@gmail.com"
Sizden cevabınızı dört gözle bekliyeceğim.

Sn. teoman Bey; Gösterdiğiniz ilgi için sizede ayrıca teşekkür ederim. Numaranızı rehberime kaydettim. Kontörlerimin yeterli miktarda olduğu en kısa zamanda sizinle irtibata geçeceğim.

Sn. Haldun abi; Gösterdiğiniz sıcaklık, iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
"Hobby Shop" yanlış bilgiye sahip değilsem proses elektronk'in gittigidiyor açık arttırma sitesinde ki sanal dükkanının adı, ve ben igiyle takip ediyorum.

En kısa zamanda görüşmek dileğimle,
Saygılar,
Turhan Çakır.

ihsan:
Turhan bey
Öncelikle geçmiş olsun
Mail adresimi gönderdim
SYGLR

Teoman Kardaşlar:
Turhan bey, geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Mail adresinden gerekli irtibatı sağlayabiliriz.

Saygılar
Teoman Kardaşlar

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git