Gönderen Konu: Bir LOKO DAN VAZGEÇelim  (Okunma sayısı 6227 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CAN

  • Can Becan
  • Administrator
  • Forum Üyesi
  • Yaş: 73
  • İleti: 588
Bir LOKO DAN VAZGEÇelim
« : Mayıs 26, 2010, 01:11:56 »
Değerli üyeler merhaba,

1979-1982 yıllarında TOK (Türkiye Otomobil Sporları Kulübü, şimdiki ANOK) üyesi idim. TOK o zamanlar Hitit ve Cumhuriyet rallilerini düzenleyen çok ciddi bir kulüptü. (Benim yaşımdaki ihtiyarlar hatırlar). O zamanlar klüp faaliyetlerine elimden geldiği kadar katılmaya çalıştım. Yeni evli ve çok gençdim. Maddi imkanlarım kısıtlı idi. Ama kulüp için elimden geleni ardıma koymadım. Duvar yıktım, avize taktım, yarışlarda bayrak hakemliği yaptım, araba ittim, kronometre tuttum, yol notu kopyaladım, fotoğraf çektim, her toplantıya katıldım, kendi yaptığımız barda rakı içtim, kendi slot car kurgumuzda araba yarıştırdım, basın ve halkla ilişkilerde çalışdım, velhasıl elimden ne geliyorsa yaptım. Ama büyük keyif aldım. Maalesef iş hayatım ağır bastı Ankaradan ve TOK dan uzaklaşmak zorunda kaldım.

Niye anlattım bunları....

Bir kulüp çatısı altındaki beraberliğin sıcaklığını ve keyfini bir parça size aktarmaya çalışdım. Ha altınızdaki Audi Quattro olmuş ha Electrotren sonunda hepsi aynı.

Harun bize birşeyler yapmaya çalışıyor. Bizde bu konuda birşeyler yapalım. Kulübe üye olduğum süre içinde izlediğim kadarı ile herkesin bir kaç lokosu ve vagonu, bir kaç rayı ve kendi çapında bir kurgusu var veya yapmaya çalışıyor. Forumda hepimiz bir şeyleri paylaşıyoruz, buda çok güzel. Gelin bunu bir adım daha öteye götürelim ve kendimize ait bir mekana sahip olalım. Artık Prosese de yük olmayalım. Bazen utanıyorum, Harunun iyiniyetini suistimal ettiğim için.

Hobi pahalı bişidir, kabul, ama paylaşım olmadan hobi bir yerlere varamıyor. MTK olmasa idi ve forum olmasa idi ben sizleri nasıl tanıyabilirdim, nasıl paylaşabilirdim ve nasıl bilmediklerimi öğrenebilirdim.

Gelin bişi yapalım. Bu sene almak istediğimiz bir LOKO DAN VAZGEÇelim ve bunu ortaklığımızda MTK de kullanalım. Ne dersiniz....

Saygı ve sevgilerimle,

Can

 

Çevrimdışı kemalomay

  • Kemal Omay
  • Administrator
  • Forum Üyesi
  • Yer: istanbul
  • Yaş: 25
  • İleti: 2880
Ynt: Bir LOKO DAN VAZGEÇelim
« Yanıtla #1 : Mayıs 26, 2010, 13:09:27 »
Sevgili Can bey,geçmişte yaşadığın tecrübeler ışığında gösterdiğin yol doğru,bir çok arkadaşımız senin gibi düşünüyor fakat ne yazık ki şimdilik bunu ciddi bir organizasyona çeviremiyoruz.
Bunun tek değil bir çok sebebi var , hepsini ayrı ayrı yazmak gereksiz, ancak şu var ki bizim oluşum, Türkiye gibi her şeyin oldukça uzun zaman diliminde oturduğu bir ülke için henüz yeni sayılır.
Önemli olan bu arayışın başlamış olmasıdır,ayrıca geçen zaman kimlerin kalıcı kimlerin geçici olduğunu anlamamıza da yarıyor.
Sonunda yakın zamanda muhakkak bir formül bulacağız.Selamlar sevgiler....
YAŞLANDIĞIMIZ İÇİN OYUN OYNAMAYI BIRAKMAYIZ , OYUN OYNAMAYI BIRAKTIĞIMIZ İÇİN YAŞLANIRIZ.   G.BERNARD SHAW.