Model Trenciler Forumu > Naci Gürbüz

Naci Gürbüz - N Scala

(1/3) > >>

Naci:
Arkadaşlar Merhaba! Daha önce yapacağımı belirtiğim N Scala Diaromamın %75'ini birtirdim.Çektiğim resimleri sizlerle paşlaşmak istiyorum.Ayrıca olumlu ve olumsuz görüşlerinizi de öğrenmek isterim.Ebadı:80X130 dur.Diaromamı bitirdiğimde sizlere trenlerimin işler vaziyetteki görüntüleri ileteceğim.Hepinize bol selam.NACİ GÜRBÜZ

Naci:
Merhaba arkadaşlar.Site ile yaşadığım sıkıntı nedeniyle ancak tek bir resim gönderebildim. Resimleri tek tek iletmeye çalışacağım. Naci Gürbüz

Okan:
Naci bey, kurgunuz çok güzel. N ölçek aslında küçüklüğü nedeniyle çalışması zor ama sevimli ancak siz de çok güzel bir kurgu çıkarmışsınız.

Resimler için www.keepmyfile.com, www.photobucket.com, www.imageshack.com adreslerindeki ücretsiz hizmetleri kullanarak, mesajlarınızın içine link verebilirsiniz. Böylece büyüklük sınırı olmadan resim paylaşabilirsiniz.

Naci:
Okan Bey.Resimler için verdiğiniz bilgiye teşekkür ederim.Diaroma ile ilgili elimde bolca resim var.İnşallah başarılı olup hepsini gönderebilirim.O zaman daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz.Selamlar.NACİ GÜRBÜZ:

uzay:
naci bey elinize sağlık.
n ürünleri nerden temin ediyorsunuz. evler kendi imalatınızmı.

enver

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git