Genel Konular > Kurgular, diaromalar, koleksiyonlar, modeller ...

Kurgumun son hali

(1/5) > >>

Siminia:
Merhabalar,
Trabzon Tren İstasyonu, 1/87 ölçekte, yaklaşık 8,5 m² kurgu alanı üzerinde yer almaktadır. Kurgu; DC sitem ile, makasların 12 tanesi Arduino sistemle uzaktan kumandalı olarak, hemzemin geçiş bariyerleri, ses efektleri, fotoğrafçı ışıkları, demiryolu trafik ışıkları ve aydınlatmalar ise kısmi devreli  anahtarlama yöntemiyle kontrol edilmektedir. Hareketli araçlar faller car systemdir ancak el yapımıdır. Sony Handycam ve DJI dron kameraları kullanılarak çekim yapılmıştır.

İyi çalışmalar...

[youtube=425,350]T7pPQTeXL7M[/youtube]

utkan:
Sayın Gümüştekin,

Her yönüyle çok güzel bir eser yaratmışsınız...Çekimler de bir o kadar etkileyici....Videonuzun sonunda yer alan müzik de ayrı bir şenlik ve bitmiş başarılı trenleri yürüyen bir kurgunun kutlamasını sembolleştirmiş sanki....ne mutlu size tren olamayan bir beldemize, trenleri getirip muhteşem bir çalışma ortaya koymuşsunuz...paylaşımınız için ayrıca teşekkürlerimle...

m.utkan

ihsan:
Muhteşem emeğinize sağlık


9.40 dakikada köpek havlaması...... benmi yanlış duydum

Siminia:
Sayın Utkan, haz duygumuzu pekiştiren, nazik cümleleriniz için çok teşekkür ederim.

İhsan bey, haklısınız, çekimler sırasında tesadüf etti. Dışarıdan gelen sesti. Ben de o haliyle kalabileceğini düşündüm... :))

Selam ve sevgilerimle...

Naci:
Çok büyük başarı. Sizleri kutluyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Kurgunuz kendisini anlatıyor. Birazda kendinizden bahis ederseniz sevinirim. Selam ve saygılar.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git