Genel Konular > Digital Sistemler İle İlgili Konular

Roco 51292 Dijital Başlangıç Seti

(1/3) > >>

scivici:
Merhaba

Çok uzun zamandan beri model trenciliğe ilgi duymaktaydım. Bunu bilen bir arkadaşım yurtdışından gelirken Roco 51292 Dijital Başlangıç seti getirip hediye etti. Set ile beraber gelen BR132 lokomotifi raylara koyup, dökümantasyona göre gerekli işlemleri yaptığımda lokomotifte hiçbir hareket olmadığını gördüm. Lokomotifi elime alıp azıcık salladığımda içinden bir parçanın etrafa çarpma seslerini duydum. Bunun üzerine lokomotifin için açıtğımda bir entegrenin kopmuş olduğunu ve bundan dolayı çalışmadığını anladım. Grupta bu konuda yardımcı olabileck birileri var mı acaba? Tamir edilebilir bir durummudur veya nasıl tamir edilebileceiği konusunda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

atlantis:
Selam.

Aramıza hoşgeldiniz. Başlangıç için iyi bir olay olmamış sizin için ama çözülmeyecek bir sorun değil. Forum içinde tamir işi yapan arkadaşlar var. Yardımcı olacaktır size.

scivici:
Onur Bey, cevabınız için teşekkürler. Sizin önerebileceğiniz bir yer veya birileri var mı acaba? Sanırım forum üyelerinden bir cevap gelmeyecek :)

kemalomay:
Dostum , öncelikle model trenciliğe hoş geldin , lokomotifte kopuk entegre var demişsin ama resimde kopuk entegre veya başka bir şey görülmüyor , tekrar bir resim çeksen iyi olacak.

Alp ÖNEY:

Scivici, hoş geldiniz.

Kemal Bey dikkatinize sağlık, tam paylaşacaktım benden önce siz davrandınız.. Aynı kopuk entegreyi ben de göremedim.

Bu tür sıkıntılar daha detaylı ve açıklayıcı bilgi ve fotoğraflarla desteklenirse size çok daha faydalı olur. Hatta, lokomotifin kasasını sökebiliyorsanız,  sorunları yol göstermelerle sizde çözebilirsiniz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git