Proses Elektronik'den Haberler > Roco

Roco ve Fleischmann: Umarım İyi Bir Haberdir

(1/5) > >>

Harun:
Merhaba,

Bugün haberler çok.

Başlıkta dediğim gibi umarım bu iyi bir haberdir. Bazılarınız için iyi olduğunu biliyorum ancak hepimiz için iyi mi kötü mü zaman gösterecek.

Resimlerde gördüğünüz gibi Modelleisenbahn GmbH (Roco ve Fleischmann) genel müdürü Ulvi Aydın bey ve export müdürü Mr. Keimel'le bir toplantı yaptık ve anlaşmamızı yapıp karşılıklı kontratlarımızı imzaladık.

Bundan böyle Roco ve Fleischmann ürünlerini resmi fiyatlarına veya çok yakın (max %10 gibi bir farkla) bir fiyata Türkiye'de satma şansımız olacak.

Aşağıda toplantımızdan bir kaç resim görebilirsiniz.



Geçtiğimiz günlerde Roco'dan başka bir yetkili sadece tanışmak için bir günlüğüne Türkiye'ye gelmek istedi.

Ben de bu Cumartesi günü öğlen gelmesini özellikle istedim ki öğleden sonra ve belki akşamında da üyelerimizden bazıları ile de tanışma ve onların fikirlerini de alma şansı olsun. 26 Mart cumartesi günü Mr. Daniel Nerad aramızda olacak. Gelenler kendisiyle tanışabilirler.

Selamlar,

Harun


Not: İlk siparişi hazırlama aşamasındayım. http://www.roco.cc ve http://www.fleischmann.de/ sitelere modellere ve fiyatlara bakıp almak istediğiniz modelleri bu mesajın altına ilave edebilirsiniz

Teoman Kardaşlar:




Sevgili Harun çok güzel gelişmeler bunlar. Tebrikler.

Modeltrenciler için hayırlı olsun dileklerimi iletirim.

Saygılar, sevgiler.
Teoman Kardaşlar

kemalomay:
OOOLEEEEY.

Elini korkak alıştırma kardeşim , Roco satar , sen yeter ki getir...........

İlyas Şıklar:
Harun Bey kutlarım ve hayırlı olsun. Sanırım bu anlaşma Türkiye'de model trencilik açısından önemli bir dönüm noktası oluşturacak. Hemen incelemelere başlayalım bakalım neler getirebilirsiniz. Tekrar kutluyor ve başarılar diliyorum. Saygı ve sevgilerimle... İlyas Şıklar

mahmutgökdemir:
Harun Bey İlk roco Siparişi benden olsun

45864 - 45865 - 45866 - 45867

Vagon Seti

selamlar saygılar

Mahmut Gökdemir

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git